Повідомлення про оприлюднення проекту рішення виконавчого комітету Харківської міської ради «Про встановлення тарифу на послугу з перевезення пасажирів метрополітеном»

З метою приведення у відповідність до економічно обґрунтованих витрат тарифу на послугу з перевезення пасажирів метрополітеном, згідно із Законом України «Про міський електричний транспорт», ст.ст. 17, 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком формування тарифів на послуги міського електричного транспорту (метрополітену), затвердженим наказом Міністерства інфраструктури України від 05.03.2007 № 191, розглянувши висновки Департаменту інфраструктури Харківської міської ради, Департаментом економіки та комунального майна Харківської міської ради підготовлено проект рішення виконавчого комітету Харківської міської ради «Про встановлення тарифу на послугу з перевезення пасажирів метрополітеном».
На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 №1160-IV та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акту, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308, з метою прийняття від громадськості та суб’єктів господарювання зауважень та пропозицій до вищевказаного проекту рішення, у цьому номері газети «Харьковские известия» публікується аналіз регуляторного впливу та проект рішення виконавчого комітету Харківської міської ради «Про встановлення тарифу на послугу з перевезення пасажирів метрополітеном».
Зауваження та пропозиції до вищевказаного проекту рішення виконавчого комітету Харківської міської ради приймаються в письмовому вигляді розробником протягом одного місяця з дня його опублікування за адресою: м. Харків – 61003, пл. Конституції, 7, кім. 61 (тел. 731-51-44).

 

Заступник директора Департаменту
економіки та комунального майна –
начальник Управління тарифної політики                               І.Ю. ШАМРАЄВА

Пакет документов (скачать)
Печатать
Новости Харькова в твоем смартфоне!
скачать приложение на Google Play скачать приложение на ITunes