У Харкові щеплення від COVID-19 зробили майже 850 тисяч людей
29 грудня 2021 11:26 Медицина
У Харкові щеплення від COVID-19 зробили майже 850 тисяч людей У місті 848 тис. 576 харків'ян зробили щеплення різними вакцинами проти COVID-19.

Про це сьогодні, 29 грудня, на нараді у Харківській міській раді повідомила заступник міського голови Світлана Горбунова-Рубан.

Вона зазначила, що рівень захворюваності на коронавірус значно знизився. Про це свідчить рівень заповнення міських лікарень, який становить 29%.

«Все, що звільнилося, а це понад 1 тис. ліжок, працює у плановому режимі. Зараз ми назад перепрофілюємо ковідні відділення на хірургію, травматологію тощо», - повідомила віцемер.

Також вона наголосила, що, незважаючи на спад захворюваності, всі пункти вакцинації продовжують працювати. За минулий тиждень у місті було зроблено 138 233 вакцинації.

Нагадаємо, що у Харкові працюють 34 пункти вакцинації у міських поліклініках, а також у територіальних центрах Немишлянського та Індустріального районів та в амбулаторії на вул. Доватора у Новобаварському районі. Крім того, центри масової вакцинації проти COVID-19 щодня функціонують на території торгових центрів «Україна», «Дафі», «Аве Плаза», «Караван», «Нікольський», «Епіцентр» на пр. Гагаріна, а також на шести ринках міста - на Центральному, Кінному, Індустріальному ринках, а також ринках «Термінал» (Холодна Гора), «ХТЗ» та «Соллі» (на ринках - крім понеділка). Для отримання щеплення необхідно обов'язково мати при собі паспорт та код платника податків.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини