Діти Харкова відпочивають у 36 заміських таборах
11 червня 2013 13:55
Діти Харкова відпочивають у 36 заміських таборах Діти, що живуть у Харкові, відпочивають цього літа в 36 таборах Харківської області.

Про це сьогодні, 11 червня, під час прес-конференції в прес-центрі міської ради повідомив начальник управління у справах сім'ї та молоді Костянтин Підгорний.

За його словами, тривалість зміни в більшості заміських таборів становить 21 день, планується, що табори працюватимуть три зміни.

Основним же видом оздоровлення міських дітей є 187 пришкільних таборів. За словами Костянтина Підгорного, спочатку їх було 184, але в останній місяць перед відкриттям літнього сезону запрацювали ще три табори, оскільки виникла така необхідність. У пришкільних таборах відпочивають 34 тис. дітей, при тому що раніше планувалося оздоровити 27 тис. школярів.

Також харківські діти відпочивають у чотирьох оздоровчих таборах, розташованих в Лісопарку. З 7 по 9 червня в них почалися перші зміни.

Як повідомив Костянтин Підгорний, літній відпочинок дітей фінансується з різних джерел. Так, з міського бюджету на ці цілі було виділено 382,2 тис. грн, з них 77,5 тис. грн направили на оздоровлення вихованців дитячого будинку «Родина», 99 тис. грн - на відпочинок дітей, які перебувають на обліку служб у справах дітей. Також на оздоровчу кампанію було залучено 46 млн грн позабюджетних коштів: Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, підприємств, профспілкових комітетів, батьків. За рахунок залучених коштів було організовано харчування у пришкільних таборах, придбані путівки до заміських оздоровчих таборів та санаторіїв.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини