До Дня міста відремонтують виходи на 26 станціях метро
21 липня 2011 17:42
До Дня міста відремонтують виходи на 26 станціях метро   У Харкові до Дня міста відкриють 26 оновлених підземних переходів і виходів з метро.

Про це повідомив директор КП «Харківський метрополітен» Михайло Карамшук.
На сьогодні ремонтують переходи і виходи на ст.м. «Університет», «Героїв праці» і «Студентська».
За словами директора метрополітену, на ст.м «Університет» виконують облицювальні роботи, повністю перекладають підлогу, зокрема міняють ізоляцію і прогнилі труби. Старі кіоски, які йдуть від «стекляшки» до Будинку піонерів, ремонтують або розбирають. Як запевнив Михайло Карамшук, у переході всі кіоски, які були до реконструкції, збережуться.
«Головне для нас, щоб переходом можна було вільно пересуватися», - підкреслив директор метрополітену.
Також директор КП «Харківський метрополітен» повідомив, що планується підняти на 25 см першу сходинку входу в ст.м. «Героїв Праці» (зараз вона повністю зрівнялася з асфальтом) і вирішити проблему підтоплення ст.м «Студентська». Для цього необхідно демонтувати МАФи, що заважають відведенню води від входу до ст.м «Студентська». Відповідне розпорядження дав Харківський міський голова Геннадій Кернес. Як зазначив директор КП «Харківський метрополітен» Михайло Карамшук, сім МАФів на «Студентській» будуть у терміновому порядку зносити.
 
 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини