До кількох харківських шкіл надійшли повідомлення про неправдиве мінування
29 листопада 2021 12:29 Освіта
До кількох харківських шкіл надійшли повідомлення про неправдиве мінування Повідомлення про хибне мінування надійшли сьогодні, 29 листопада, до навчальних закладів у різних районах Харкова.

Як повідомили у Департаменті освіти, першою електронного листа відповідного змісту отримала школа №153 Новобаварського району. У наступні п'ять об'єктів у різних районах Харкова – школи № 80, 36, 59, 94 та 78 – інформація надійшла за телефоном.

У департаменті зазначили, що правоохоронці вже перевірили п'ять шкіл, у шостій - роботи завершуються. Жодна з інформацій підтвердження не знайшла.

У Департаменті освіти наголосили, що завдяки тому, що адміністративний та викладацький склад шкіл злагоджено відпрацював алгоритм дій для подібних ситуацій, хибне мінування не внесли непотрібну метушню та хаос. Дітей було організовано евакуйовано та після перевірки приміщень повернуто до нормального ходу навчального процесу. 

«Разом з тим, подібний прецедент – лакмус того, що цей напрямок роботи є вкрай важливим у життєзабезпеченні такого мегаполісу, як Харків загалом та системи освіти зокрема. Тому й надалі продовжуємо активно напрацьовувати практичні навички у неординарних ситуаціях», - наголосили у департаменті.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини