Дороги по Достоєвського і 1-ї Кінної Армії повністю відремонтують до кінця вересня
04 вересня 2012 19:37
Дороги по Достоєвського і 1-ї Кінної Армії повністю відремонтують до кінця вересня Дороги по вулицях Достоєвського і 1-ї Кінної Армії реконструюють, роботи завершать до 25 вересня.

Про це сьогодні, 4 вересня, повідомив заступник директора Департаменту будівництва і шляхового господарства Ігор Жданюк.

За його інформацією, вул. Достоєвського є великою магістраллю, що з'єднує Основу і Нову Баварію, на цій дорозі інтенсивний рух не тільки громадського та приватного транспорту, але й автомобілів промислових підприємств. Через таке навантаження, а також через зимову негоду за останні три роки дорожнє покриття вулиці зруйнувалося на 95-99%. На вулиці неодноразово проводили поточний ремонт, але він не дав належного ефекту.

Заступник директора департаменту уточнив, що підготовка до робіт по вул. Достоєвського почалася два місяці тому - зняли старий асфальт, бордюрний камінь. Оскільки місяць тому капітальний ремонт виконали по сусідній вул. Харківській, реконструкція вул. Достоєвського проходить на ділянці від вул. Харківської до вул. Валдайської.

Ігор Жданюк наголосив, що на вул. Достоєвського повністю замінять асфальт, бордюрний камінь, а також систему зливової каналізації. За його словами, саме вода, що накопичувалася, значною мірою стала причиною руйнування дороги. Крім того, будівельники відремонтують заїзди в кожен двір.

Заступник директора департаменту повідомив, що на об'єкті трудиться бригада з восьми працівників КП «Шляхрембуд», працюють два котки, 10 самоскидів та асфальтоукладач.

Ігор Жданюк уточнив, що такий самий комплекс робіт ведуть по вул. 1-ї Кінної Армії і пров. Мовчанівському. Комплексна реконструкція цих доріг також завершиться до 25 вересня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини