Доступна інформація про об'єкти, які працюватимуть під час вимкнення світла
01 грудня 2022 12:19 Суспільство
Доступна інформація про об'єкти, які працюватимуть під час вимкнення світла Харків’яни можуть скористатися інформацією про «пункти незламності», джерела водопостачання, лікарні, ветклініки, продовольчі магазини та інші заклади споживчого ринку, які будуть працювати без електроенергії, тепла або зв’язку.
Для цього можна завантажити на телефон файли з адресами - можна через міський чат-бот «Харків - твій дім»: https://t.me/tviyDimKharkivBot. Після авторизації оберіть розділ «Інформація про об’єкти, що працюватимуть без електропостачання», а потім натисніть «Завантажити файли». Відкриється папка, де будуть усі необхідні списки, оберіть потрібний та завантажте.

Також ці дані будуть доступні на інтерактивній мапі міста в режимі реального часу https://smart.citynet.kharkov.ua та на державному порталі https://nezlamnist.gov.ua/.

Крім того, актуальну інформацію можна дізнатись на міській «гарячій лінії», зателефонувавши за номером «15-62».

Зазначимо, що:

- інформація про адреси «пунктів незламності» може змінюватись, тому дані за вказаними посиланнями будуть оновлюватись;
- інформація про графіки роботи закладів споживчого ринку була надана сторонніми суб'єктами і в разі виникнення надзвичайних ситуацій може бути змінена на розсуд керівництва таких суб'єктів.

Найближчим часом більшість суб’єктів приватного сектору, які працюватимуть за таких умов, матимуть наліпку «Працюємо без світла». Також така інформація з’явиться у друкованому вигляді (буклети, постери) у Центрах надання адміністративних послуг, поліклініках, метро тощо.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини