Головлікарю 8-ї поліклініки вручили грамоту Верховної Ради України
01 липня 2016 15:27 Медицина
Головлікарю 8-ї поліклініки вручили грамоту Верховної Ради України Народний депутат України Валерій Писаренко вручив головному лікарю Харківської міської поліклініки №8 Олені Чумаченко грамоту Верховної Ради України.

Головлікар зазначила, що свою нагороду вважає визнанням заслуг усього колективу медичного закладу. Кандидат медичних наук Олена Чумаченко працює в поліклініці понад 30 років і 22 роки - на посаді головного лікаря. Сьогодні медустанова посідає лідируючу позицію в регіоні. Тут вперше в області було впроваджено і успішно діє електронна реєстратура.

«Це заслужена нагорода за плідну і результативну роботу, якою Ви, як керівник медустанови, успішно займаєтеся на благо здоров'я харків'ян», - сказав Валерій Писаренко, який свого часу посприяв у придбанні нового обладнання для жіночої консультації та хірургічного відділення поліклініки.

Зазначимо, що Олена Чумаченко раніше удостоювалася звання «Кращий головний лікар», є лауреатом всеукраїнського конкурсу «Ділова людина України». Її заслуги в розвитку сфери охорони здоров'я неодноразово відзначалися грамотами Міністерства охорони здоров'я України, органів місцевого самоврядування, Федерації профспілок України.

Харківська міська поліклініка №8 - це сучасний багатопрофільний лікувально-діагностичний заклад, що надає медичну допомогу майже 80 тис. дорослого населення за 27 лікарськими спеціальностями. У поліклініці функціонує денний стаціонар на 57 ліжок, що працює в дві зміни. Тут надається допомога пацієнтам із захворюваннями терапевтичного, кардіологічного, неврологічного, хірургічного, гінекологічного профілів і вагітним жінкам. У поліклініці вперше в Харківському регіоні впроваджено електронну реєстратуру, що дозволяє пацієнтам записатися на лікарський прийом і викликати лікаря додому через Інтернет. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини