Ігор Терехов зустрівся з харків'янами
23 лютого 2021 15:55 Місто
Ігор Терехов зустрівся з харків'янами Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 23 лютого, зустрівся з жителями різних районів Харкова.

З питаннями з приводу ремонту будинків, доріг, мереж, житлових проблем, надання матеріальної допомоги до нього звернулося понад 30 осіб.

Зокрема, на прохання мешканців замінять вікна в під'їзді будинку по вул. 23 Серпня, 42, виконають ремонт вхідної групи під'їзду №7 по вул. Барабашова, 38 і низку інших робіт у житловому фонді. На наступний рік заплановано ремонт внутрішньоквартальних доріг в районі вул. Гіршмана, 17 і пр. Тракторобудівників, 107.

Співробітниця Жовтневого трамвайного депо звернулася з пропозицією встановити санвузли для працівників громадського транспорту на зупинках «Зірка», «602 м-н», «Пр. Перемоги», «Основа». Ігор Терехов підтримав пропозицію і зазначив, що також сприятиме ремонту покрівлі в цеху депо.

Також секретар міської ради зустрівся з пайовиками недобудови по вул. Великій Панасівській. Ігор Терехов зазначив, що місто допомагатиме у вирішенні проблеми в межах своєї компетенції.

Крім того, Ігор Терехов нагадав, що місто продовжує сприяти малозабезпеченим харків'янам, багатодітним сім'ям, дітям-сиротам, яким потрібне житло.

«Усі програми, які працювали в попередні роки з доступного житла, молодіжного кредитування, будуть збережені в повному обсязі», - підкреслив Ігор Терехов.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини