Харківська міська рада висловлює співчуття сім'ям загиблих в авіакатастрофі поблизу Чугуєва
26 вересня 2020 08:46 Місто
Харківська міська рада висловлює співчуття сім'ям загиблих в авіакатастрофі поблизу Чугуєва Харківський міський голова Геннадій Кернес, перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, Харківська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибоке співчуття у зв'язку з авіакатастрофою, що сталася ввечері 25 вересня поблизу Чугуєва.

«Загибель екіпажу, офіцерів і молодих хлопців-курсантів другого курсу - страшна трагедія, яка потрясла всю Україну. Хлопці хотіли стати саме військовими льотчиками, щоб в подальшому служити Україні і захищати свою країну. Але, з невідомих поки причин, які ніколи не прийме жодна мати, їх не стало.

Не повернулися додому їхні наставники, досвідчені пілоти, яких чекали рідні. Напевно, сьогодні немає людини, яка б не співчував цьому горю.

Нехай хлопці, які зараз ведуть боротбу за життя, переможуть в цій боротьбі. Ми віримо в краще і професіоналізм харківських лікарів.

Бажаємо сил рідним. Пам'ять про цю трагедію залишиться в серці кожного. Ця подія торкнулося не 27 чоловік на борту і їхні сім'ї, а всю Україну», - сказано у співчутті.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини