Харківська міськрада вітає захисників України
14 жовтня 2020 12:44 Місто
Харківська міськрада вітає захисників України Привітання Харківської міської ради та виконавчого комітету з Днем захисників України

Традиційно 14 жовтня в Україні відзначають День захисників України, в день, коли святкують Покров Пресвятої Богородиці і День українського козацтва, оскільки козаки вважали Матір Божу своєю покровителькою, молилися їй перед військовим походом.

Військовослужбовці сучасних Збройних Сил, які сьогодні відстоюють суверенітет України, успадкували кращі якості своїх предків.

Ми віддаємо данину сьогоднішнім героям - захисникам України, завдяки яким можемо спокійно жити і працювати. Вони стоять на сторожі благополуччя України і її жителів, сплачуючи за це величезну ціну. Також ми повинні пам'ятати про тих, хто загинув, захищаючи незалежність нашої країни, серед яких - і харків'яни.

Дорогі захисники і захисниці! Бажаємо вам міцного здоров'я, бойового духу, підтримки держави, а ми, міська влада, завжди будемо надавати вам необхідну допомогу. І нехай вас оберігає Покров Пресвятої Богородиці, а Україна завжди залишається вільною і незалежною.

Слава захисникам України!

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини