Харківські рятувальники загасили 13 пожеж та знешкодили 29 боєприпасів
26 травня 2022 08:39 Оперативна інформація
Харківські рятувальники загасили 13 пожеж та знешкодили 29 боєприпасів Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС за добу, з 24 по 25 травня, здійснили 24 оперативні виїзди.

Як повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Харківській області, рятувальники виїжджали п'ять разів для проведення аварійно-рятувальних робіт, шість - для надання допомоги населенню та співробітникам поліції, 13 - на ліквідацію пожеж (10 - викликаних обстрілами, три - з інших причин).

Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, сталися у Чугуївському (3) та Харківському (7) районах області. Так, о 12:20 25 травня внаслідок ворожих обстрілів сталося відразу сім пожеж у селі Циркуни Харківського району. За різними адресами горіло три житлових будинки, чотири господарчі споруди та лазня на загальній площі понад 800 кв. м. Для ліквідації загорянь було залучено дев'ять одиниць пожежно-рятувальної техніки та 40 чоловік особового складу ДСНС. Усі пожежі вдалось повністю загасити о 17:30. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає.

Аварійно-рятувальні роботи проводились у зруйнованих будівлях Київського, Слобідського, Салтівського, Холодногірського та Новобаварського районів міста Харкова.

Крім того, піротехнічні підрозділи ДСНС здійснили 66 залучень для знешкодження ворожих боєприпасів та ліквідували 29 вибухонебезпечних предметів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини