Харківський Офіс реформ готовий консультувати та допомагати у розвитку бізнесу
19 квітня 2021 17:34 Економіка
Харківський Офіс реформ готовий консультувати та допомагати у розвитку бізнесу КУ «Офіс реформ» готовий підтримувати бізнес і надавати консультації підприємцям, у тому числі щодо створення бізнес-плану.

Про це сьогодні, 19 квітня, на засіданні робочої групи, створеної для підтримки підприємців, повідомив керівник КУ «Офіс реформ Харкова» Павло Столбовий.

За його словами, на першому засіданні робочої групи було вирішено вивчити можливість створення у Харкові Офісу малого і середнього підприємництва. Попрацювавши над ним, було вирішено направити діяльність Офісу реформ на активне сприяння діяльності малого та середнього бізнесу, тому що до статуту установи вже включені завдання, виконання яких сприятиме розвитку бізнесу.

Так, Офіс реформ приєднується до відкритих лекцій, тренінгів та семінарів з питань підтримки малого і середнього бізнесу, сприятиме в наданні фінансової держпідтримки підприємцям. Разом з Молодіжною радою підвищить ефективність роботи існуючих електронних сервісів, серед яких - онлайн-консультант, менторська допомога і бізнес-навігатор, які дозволяють підприємцям отримувати безкоштовну допомогу у вирішенні бізнес-проблем, з відкриття та ведення бізнесу.

Павло Столбовий зазначив, що перед Офісом реформ стоять такі завдання - консультаційна підтримка малого і середнього бізнесу, налагодження зв'язків з IT-сферою, підтримка інноваційного підприємництва. Зокрема, для цього Офіс реформ підписав меморандум про співпрацю з науковим парком «Синергія». Мета документа - розвиток науково-технічної та інноваційної діяльності, ефективне використання наукового потенціалу.

«Офіс реформ займеться реалізацією соціально відповідальних проєктів, сприятиме у розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємців. Ми готові допомогти кожному підприємцю нашого міста, надавати консультації, допомогу у створенні бізнес-плану. Ми зацікавлені в партнерських відносинах, взаємній підтримці, розумінні і довірі. Щиро сподіваюся, що наша співпраця буде успішною», - зазначив Павло Столбовий.

Нагадаємо, що також підприємці можуть звертатися по консультацію до міського центру «Дія. Бізнес» на вул. Сумській, 65. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини