Харків'янка здобула перемогу на всеукраїнських змаганнях з легкої атлетики
12 січня 2021 10:01 Спорт
Харків'янка здобула перемогу на всеукраїнських змаганнях з легкої атлетики Харків'янка Ганна Луньова перемогла на XXVI Всеукраїнських змаганнях з легкої атлетики «Різдвяні старти», які пройшли у Києві.

У турнірі взяли участь понад 200 легкоатлетів з 22 регіонів країни. Ганна Луньова стала кращою у стрибках у довжину серед жінок з результатом 6,05 м. Спортсменка перевершила суперницю з Полтавської області на 18 см.

Крім того, харківський легкоатлет Ярослав Ісаченков показав другий результат (7,32 м) у стрибках у довжину серед чоловіків. Він поступився Сергію Никифорову з Київської області, який стрибнув на 7,92 м. 

Ще одна харківська легкоатлетка Лілія Клінцова зупинилася в десяти сантиметрах від медалі в стрибках у висоту, посівши четверте місце з результатом 1,83 м. 

Зазначимо, що зазвичай у «Різдвяних стартах» беруть участь близько 700 атлетів з усієї країни. У цьому році кількість зменшилася через пандемію. Старти проводили з дотриманням безпеки, а напередодні всім спортсменам зробили тести на COVID-19. Ці змагання стали своєрідною підготовкою до чемпіонату України, чемпіонату Європи та Олімпіади в Токіо.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини