Метрополітен тимчасово продовжує час роботи. Від Південної залізниці організовані спецподачі трамвая
23 листопада 2018 17:19 Оперативна інформація
Метрополітен тимчасово продовжує час роботи. Від Південної залізниці організовані спецподачі трамвая Харківський метрополітен тимчасово продовжує час роботи на 15 хвилин, а з розворотного кола трамвая на Південному вокзалі будуть організовані спецподачі в різні райони міста.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з реконструкцією залізничних колій і зміною часу прибуття швидкісних залізничних потягів на станцію Харків-Пасажирський.

Так, з 00:00 25 листопада по 1 грудня метрополітен працюватиме до 00:15.

Також у ніч з 24 на 25, з 25 на 26, з 26 на 27, з 28 на 29, з 29 на 30 листопада, з 30 листопада на 1 грудня будуть організовані спецподачі трамвая від розворотного кола «Південний вокзал» о 01:05:

№3: по вул. Полтавський Шлях через Холодну гору - до розворотного кола трамвая «Залютіно»;

№5: по вул. Полтавський Шлях, вул. Конєва, вул. Гольдбергівській, вул. Молочній, вул. Плеханівській, вул. Морозова, пр. Героїв Сталінграда - до пр. Гагаріна (розворотне коло «Вулиця Одеська»);

№6: по вул. Полтавський Шлях, вул. Університетській, вул. Греківській, вул. Гольдбергівській, вул. Молочній, вул. Академіка Павлова, Салтівському шосе - до 602 м/р;

№12: через Центральний ринок і Держпром, по вул. Трінклера, вул. Мироносицькій, повз парк ім. Горького - до Лісопарку;

№20: через Новоіванівський міст і вул. Клочківську - на пр. Перемоги;

№27: по вул. Полтавський Шлях, вул. Університетській, вул. Греківській, вул. Гольдбергівській, вул. Молочній, вул. Академіка Павлова, вул. Героїв Праці - до Журавлівського гідропарку і далі по вул. Шевченка - вул. Віринській.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини