На фестивалі «Create Kharkiv» розкажуть про роль креативних індустрій у бізнесі
30 вересня 2020 14:47 Суспільство
На фестивалі «Create Kharkiv» розкажуть про роль креативних індустрій у бізнесі Осінній фестиваль креативних індустрій «Create Kharkiv Business Education» відбудеться 2-3 жовтня у хабі «Fabrika Space» (вул. Благовіщенська, 1).

У рамках першого дня фестивалю запланована серія освітніх дискусій і навчальних тренінгів за участю топових спікерів, лідерів в області цифрових технологій та інновацій. Заступник міністра освіти і науки України Ігор Грабарук проведе презентацію «Історія про $ 36», своїм досвідом у сфері креативних індустрій поділяться виконавчий директор Українського культурного фонду Юлія Федів, директор харківського IT-кластеру Ольга Шаповал, керівник консультаційного центру для підприємців «Дія.Бізнес» Анастасія Кучерява, члени правління Асоціації блогерів України Марія Рисак і Марина Єнько, менеджер проєктів у «YouTube» Андрій Шатирко та ін.

Як зазначила начальник управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Вікторія Грецька-Миргородська, фестиваль об'єднає бізнес, креативну молодь і харків'ян.

«Наш фестиваль має саме прикладний характер. Його завдання - об'єднати представників органів влади, малого та середнього бізнесу та громадськість у побудові особливої ​​екосистеми, яка буде дружньою до розвитку креативних індустрій. Для Харкова це невід'ємна частина іміджу і нові можливості для бізнесу, а для самих представників індустрій - це можливість виходу на нові ринки далеко за межами регіону», - підкреслила Вікторія Грецька-Миргородська.

У перший день «Create Kharkiv Business Education» пройде нагородження креативних амбасадорів Харкова.

З повною програмою фестивалю можна ознайомитися на його офіційному сайті.

До участі у фестивалі запрошуються представники креативної індустрії, бізнесу, експерти моди і стилю, а також усі бажаючі. Приєднатися до події можна буде, в тому числі, онлайн. Для участі у фестивалі необхідно зареєструватися, перейшовши за посиланням.

Фестиваль організований управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проєктів під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини