На медзабезпечення фан-зони до ЄВРО-2012 виділено мільйон гривень
08 лютого 2012 13:17
На медзабезпечення фан-зони до ЄВРО-2012 виділено мільйон гривень 1 млн грн виділено з міського бюджету на пересувне медичне обладнання та медикаментозне забезпечення фан-зони під час проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Харкові.

Про це сьогодні, 8 лютого, у прес-центрі Харківської міської ради повідомив директор Департаменту охорони здоров'я міськради Юрій Сороколат.
Він уточнив, що медичне забезпечення фан-зони здійснюватимуть відповідно до вимог УЄФА. Усього ж на пл. Свободи під час проведення матчів чемпіонату перебуватимуть від 90 до 126 харківських медиків і розташовуватимуться від чотирьох до восьми медичних наметів.
«У фан-зоні перебуватимуть медичні працівники з дефібриляторами та іншим потрібним обладнанням. Також біля цього об'єкта чемпіонату будуть обов'язково чергувати машини швидкої допомоги», - зазначив Юрій Сороколат.
Серед випадків, які можуть потребувати надання невідкладної допомоги вболівальникам, директор департаменту назвав порізи, удари, переломи, підвищений артеріальний тиск, гострі болі в животі та грудній клітці в результаті травм, а також усілякі види отруєнь, анафілактичний шок від укусу оси або бджоли.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини