Новий транспорт - Ігор Терехов розповів про плани на 2022 рік
31 грудня 2021 09:24 Інфраструктура
Новий транспорт - Ігор Терехов розповів про плани на 2022 рік У новому, 2022-му, році у Харкові продовжать оновлювати громадський транспорт.

Про це в інтерв'ю на «7 каналі» повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

Він нагадав, що для Харкова не лише закуповуватимуть нові атвобуси, а й планують розпочати скаладати їх тут, на базі одного з комунальних підприємств.

«До другої половини року матимемо у Харкові свої автобуси. Приватні перевізники полишали соціальні нерентабельні маршрути, не оновлювали транспорт. Тому буде новий муніципальний транспорт», - наголосив міський голова.

Також він повідомив, що у Харкові думають над придбанням електробусів, за якими майбутнє.

Міський голова зазначив, що маршрутна мережа громадського транспорту постійно розвивається. Він нагадав, що цього року в Харкові запустили дев'ять нових маршрутів тролейбусів з автономним ходом - до П'ятихаток, Жихоря, на Рогань та в інші райони, де цього потребувало. Також у планах міської влади – оновити трамвайний парк.

Ігор Терехов наголосив, що загалом у Харкові працюватимуть над розвитком машинобудівного комплексу.

Нагадаємо, що у планах на 2022 рік – отримати ще 160 автобусів турецької марки «Karsan». Також у місті очікують надходження ще 22 нових тролейбусів та ведуть переговори про закупівлю низькопідлогових трамваїв. Крім того, проводиться робота, щоб розпочати складання власного трамваю.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини