Почалася реєстрація на забіги з перешкодами «Гонка нації»
06 квітня 2016 15:12 Спорт
Почалася реєстрація на забіги з перешкодами «Гонка нації» Змагання «Гонка нації» пройдуть 28 травня в Журавлівському гідропарку в Харкові.

Як повідомили в Департаменті спортивних, іміджевих проектів та маркетингу, забіги пройдуть на спеціальних трасах, до створення яких фахівці залучили професійних спортсменів і керівників елітних спецпідрозділів ЗСУ, СБУ та МВС. «Біг Сили» - це дистанція на 5 км і 15 перешкод.

«Ми вивчили досвід інших країн, де проходять схожі змагання, такі як «Spartan Race», «Superhero», «Mud Run» (всі - США), «True Grit» (Австралія), які збирають мільйони учасників. Пора і українцям мати схожі змагання», - зазначили в департаменті.

Для всіх, хто не впевнений у своїх силах, пройдуть підготовчі майстер-класи. Перед кожним забігом будуть даватися поради щодо здорового харчування, проводитись демо-версія змагань з можливістю ознайомитися з перешкодами, які чекатимуть учасників на трасі.

«Чому саме наші забіги з перешкодами? Чому саме зараз? Тому що саме зараз надзвичайно актуальна тема самовдосконалення, і наша мета - зробити вас активними, здоровими і готовими до змін, повернутися до наших коренів, коли бігли через ліси, болота й степ. Саме тому наш девіз: «Гордися собою». Ми змусимо вас відірватися від дивана, вийти на важкопрохідні дороги, кинутися в безодню пригод, проекзаменувати вашу витривалість і наповнити життя адреналіном змагань і досягнень! Саме наші забіги з перешкодами - це найкращий спосіб перевірити вашу твердість, наполегливість, швидкість прийняття рішень і почуття гумору», - зазначили організатори «Гонки нації».

Зареєструватися для участі в забігах можна тут. Реєстрація триватиме до 25 травня. Дисципліни забігів: «ELITE» (старт - о 9:00), «STANDART 1» (9:30), командний забіг (10:00), «STANDART 2» (10:30), «STANDART 3» (11:30).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини