Профілактику на атракціонах у парку Горького проводять регулярно
03 вересня 2012 14:59
Профілактику на атракціонах у парку Горького проводять регулярно Профілактичні роботи на атракціонах Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького проводять регулярно.

Про це сьогодні, 3 вересня, повідомив керівник проекту реконструкції парку Андрій Шаптала.
 
За його інформацією, усі механізми атракціонів оглядають фахівці. Крім профілактичних оглядів на кожному атракціоні проводять регламентні роботи. Для цього в будні і в негоду вимикатимуть по одному атракціону в день.
 
«Регламентні роботи проводять на всіх без винятку атракціонах, у тому числі і нових. На кожному з них треба щось змастити, підтягти, закріпити. Так, наприклад, центральний підшипник механізму потрібно змащувати кожні 50 годин роботи. Тепер ми розробляємо такий графік профілактичних та регламентних робіт, який найменше відчують наші відвідувачі - роботи вестимуть у дні, коли в парку найменше гостей», - підкреслив Андрій Шаптала.
 
Керівник проекту реконструкції парку уточнив, що працівники парку уникатимуть зупинки атракціонів на профілактику у вихідні дні.
 
До речі, Андрій Шаптала повідомив, що подіум, установлений при монтажі колеса огляду, міг виявитися занадто слизьким у дощ або сніг, тому адміністрація парку звернулася до виробників з проханням про заміну. Виробники своїм коштом замінили подіум на більш зручний у таких погодних умовах. Тепер адміністрація чекає на відповідну погоду, коли за малої кількості відвідувачів можна буде вимкнути колесо огляду і замінити подіум.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини