Трамвайні колії на вулицях Клочківській та Котлова реконструюють
09 лютого 2017 15:11 Інфраструктура
Трамвайні колії на вулицях Клочківській та Котлова реконструюють Трамвайні колії на вул. Клочківській та вул. Котлова планують реконструювати у 2017 році.

Про це сьогодні, 9 лютого, на засіданні постійної комісії з питань транспорту, зв'язку та екології Харківської міської ради повідомив директор Департаменту інфраструктури Сергій Дульфан.

За його словами, будуть реконструйовані трамвайні колії на перетинах вулиці Клочківської зі спуском Клочківським та проспектом Перемоги; вулиці Котлова і вулиці Євгена Котляра (колії перекладуть на дорозі до залізничного вокзалу). Роботи триватимуть на вулиці Героїв Праці, також шляхи реконструюють на вулицях Академіка Павлова і Шевченка.

«Так звані трамвайні дрифти залежать від стану колій. У Харкові обсяги реконструкції значно зросли, і проблемних місць стає все менше. Але вони все ще є на вулицях Плеханівській, Морозова, і ми працюємо над цим. Купили нову будівельну техніку, оновлюємо шляхи. Триває капітальний ремонт і модернізація рухомого складу», - повідомив Сергій Дульфан.

Також він зазначив, що в пріоритетах департаменту - робота з забезпечення безпечного руху. Тому в місті планують встановити світлофорні об'єкти біля всіх шкіл, дитячих садків і будинків культури, де займаються діти.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини