У 2013 році в Харкові відкриють дев'ять територіальних центрів надання адмінпослуг
25 червня 2013 15:50
У 2013 році в Харкові відкриють дев'ять територіальних центрів надання адмінпослуг До кінця року в місті планується відкрити 9 територіальних структурних підрозділів Центру надання адміністративних послуг.

Про це сьогодні, 25 червня, під час засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин повідомила начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Ірина Синицька.

Вона зазначила, що у зв'язку з планованим розширенням кількості послуг, що надаються центром, до кінця року планується відкрити територіальні центри на базі дев'яти районних адміністрацій. Зараз у цьому напрямку йде підготовча робота.

Ірина Синицька зазначила, що необхідність у територіальних центрах також виникла через збільшення кількості звернень - до 600 на день. За її інформацією, за п'ять місяців 2013 року за документами дозвільного характеру до центру звернулося 40 тис. 46 суб'єктів господарювання, що майже на 10% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Співробітниками центру видано 7 тис. 166 пакетів документів, надано 17 тис. 610 консультацій.

Начальник управління також повідомила, що для отримання адмінпослуг до центру звернулося 4 тис. 535 заявників.

Нагадаємо, Центр надання адміністративних послуг працює в Харкові на базі Єдиного дозвільного центру (Червоношкільна набережна, 26) з травня 2012 року.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини