У бюджеті Харкова-2022 збережені пільги на оплату послуг ЖКГ та проїзд
22 грудня 2021 15:13 Бюджет
У бюджеті Харкова-2022 збережені пільги на оплату послуг ЖКГ та проїзд На галузь соціального захисту населення у бюджеті Харківської міської територіальної громади на 2022 рік передбачено 621 млн грн.

Відповідне рішення було ухвалене сьогодні, 22 грудня, на позачерговій сесії Харківської міської ради.

Ці кошти будуть, зокрема, спрямовані на створення ефективної системи соціальної підтримки харків'ян, забезпечення функціонування 20-ти установ соцзахисту та соцзабезпечення.

Зокрема, були збережені пільги окремим категоріям громадян на оплату послуг ЖКГ, пільговий проїзд у метрополітені та наземному електротранспорті, передбачена одноразова грошова допомога малозабезпеченим громадянам на загальну суму 78,9 млн грн.

Також наступного року будуть виділені кошти на забезпечення санаторно-курортним лікуванням ветеранів війни та осіб, прирівняних до них (7,7 млн ​​грн), забезпечення чорнобильців санаторно-курортним лікуванням (2,5 млн грн), перевезення маломобільних груп населення спеціалізованим автотранспортом (2,6 млн грн), реалізацію соціальних проєктів громадських організацій (1,5 млн грн) та ін.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини