У Харкові обговорять сучасні методи лікування захворювань шкіри
20 листопада 2019 11:14 Медицина
У Харкові обговорять сучасні методи лікування захворювань шкіри Науково-практична конференція «Досягнення і перспективи в сучасній дерматовенерології: європейський та український досвід, взаємодія науки і практики» відбудеться 21-22 листопада у Харкові.

У заході візьмуть участь близько 400 лікарів-дерматовенерологів і суміжних фахівців (сімейні лікарі, косметологи, акушери-гінекологи, урологи) з різних регіонів України, а також представники дерматологічної спільноти Грузії.

В ході форуму медики обговорять сучасні методи діагностики, лікування хронічних дерматозів і впровадження передових технологій, розвиток косметології в Україні, стан діагности і лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом, та ін. Окремою темою учасники розглянуть наукові досягненням в галузі дерматології молодих вчених.

Початок заходу - о 9:30.

Місце проведення: 21 листопада - конференц-зал ОСК «Металіст» (вул. Плеханівська, 65); 22 листопада - конференц-зал ДУ «Інститут дерматології та венерології АМН України» (вул. Чернишевська, 7/9).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини