У Харкові відкрили перший «Брейк-данс центр»
30 січня 2015 16:20 Культура
У Харкові відкрили перший «Брейк-данс центр» Перший «Брейк-данс центр» відкрився сьогодні, 30 січня, в Харкові, на вул. Кірова, 11.

За словами одного з його засновників Віктора Чулановського, в центрі проводитимуться зустрічі представників урбан-культури, майстер-класи з брейк-дансу, графіті, діджеїнгу. Також там працюватиме кінозал. Центр цікавий тим, що в ньому зможуть збиратися не тільки танцюристи, а й стріт-арт-художники, музиканти, бітмейкери, діджеї. У «Брейк-данс центрі» проходитимуть як платні, так і безкоштовні заняття, відвідати які зможуть всі бажаючі. Перше з них відбудеться вже 1 лютого.

Віктор Чулановський зазначив, що в Харкові вже близько 15 років існує об'єднання «Харків-сіті Брейк-данс». Знайти своє приміщення для його учасників було мрією, яка тепер здійснилася.

Як розповів директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко, за офіційними підрахунками, в Харкові брейк-дансом займаються більше тисячі чоловік, в цілому хіп-культурою захоплюються близько 5 тис. харків'ян. Також у місті проводяться турніри - міські, всеукраїнські та міжнародні, а харківські танцюристи стають переможцями на змаганнях різних рівнів в Україні та за кордоном.

Почесними гостями сьогоднішнього заходу стали директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Олексій Чубаров, голова Адміністрації Комінтернівського району Роман Веприцький.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини