У Харкові волонтери проведуть акцію до Дня сім'ї
15 травня 2018 11:22 Суспільство
У Харкові волонтери проведуть акцію до Дня сім'ї Загальноміська соціальна акція «Моя сім'я - моє багатство!», присвячена Міжнародному дню сім'ї та Дню матері, пройде 18 травня у кафе «Вечірні зорі» (вул. Харківських дивізій, 21).

На захід запрошені багатодітні, малозабезпечені та прийомні сім'ї, діти і молодь з обмеженими можливостями, волонтери, а також сім'ї тимчасових переселенців із зони АТО - всього близько 150 осіб.

В рамках акції заплановані концертна та конкурсна програми, ігротека і виступ соціального інтеграційного театру «Дорогою добра» Харківського центру волонтерів.

Початок - о 15:00.

Організатор - Харківська молодіжна громадська організація «Харківський центр волонтерів».

Довідка. Міжнародний день сім'ї відзначається щорічно 15 травня. Проголошений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН у 1993 році, щоб звернути увагу громадськості країн на численні проблеми сімей.

День матері в Україні відзначається з 1999 року, а історія цього свята взяла початок у 1872 році, коли американська активістка Джулія Уорд запропонувала впровадити день, який символічно об'єднував би всіх матерів у боротьбі за мир. Пізніше Анна Джарвіс запропонувала відзначати цей день на знак подяки усім матерям. У 1910 році в штаті Вірджинія вперше офіційно відсвяткували День матері.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини