У місті поновилися курси цифрової грамотності
22 лютого 2021 15:48 Суспільство
У місті поновилися курси цифрової грамотності Безкоштовні курси цифрової грамотності в місті Харкові знову працюють в режимі оффлайн.

Про це сьогодні, 22 лютого, на прес-конференції в Харківському прес-клубі повідомила завідувачка сектором розвитку цифрових навичок Департаменту цифрової трансформації Вікторія Моїсеєнко.

За її словами, такі курси були відкриті в міських бібліотеках у 2020 році. Вони розраховані на пенсіонерів, а також тих людей, які хотіли б поліпшити свої навички користування цифровими технологіями.

«Через карантин робота курсів у бібліотеках була призупинена, але зараз вони вже відновлені. Навчання проходить за двома напрямками - «Комп'ютер з нуля» і «Смартфон з нуля». Уже надійшло близько 500 заявок від бажаючих пройти навчання», - зазначила Вікторія Моїсеєнко.

Також вона нагадала, що на базі все тих же бібліотек і центрального та регіонального центрів надання адміністративних послуг створені центри доступу до цифрових технологій. Там харків'яни можуть покращити свої цифрові навички та скористатися міськими онлайн-сервісами та послугами. Крім того, можна скористатися освітніми серіалами на національній платформі «Дія. Цифрова освіта» та іншими матеріалами.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини