У найбільшій школі Немишлянського району відремонтують спортзал
09 квітня 2021 11:53 Освіта
У найбільшій школі Немишлянського району відремонтують спортзал Капітальний ремонт спортивного залу планується виконати в Харківській гімназії №14 у Немишлянському районі.

Про це сьогодні, 9 квітня, під час візиту в навчальний заклад повідомив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. Він відвідав навчальні кабінети, їдальню, спортивний зал, поспілкувався з учителями й за сумлінну працю кращим педагогам школи вручив Подяки міського голови.

Директор Харківської гімназії №14 Нататалья Шкурапет зазначила, що школа орієнтована на заняття спортом і здоровий спосіб життя. У спортивному залі з ранку до вечора, з 8:00 до 21:00, займаються не тільки учні, а й вихованці двох великих спортивних шкіл. Тому спортзал потрібно повністю відремонтувати і утеплити, щоб дітям було комфортно тренуватися взимку.

Ігор Терехов зазначив, що ремонт спортивного залу планується виконати цього року.

«Є над чим працювати, починаючи від спортивного залу, виконання низки інших ремонтних робіт. Це зона відповідальності міста. Тут працює чудовий колектив, якому я дуже вдячний. Я заходив у початкову школу, там дуже чудово. На жаль, карантинні заходи не дозволяють проводити заняття в повному обсязі, але я бачу, як вчителі стараються і займаються з дітьми», - сказав Ігор Терехов.

Також Наталья Шкурапет зазначила, що в гімназії навчаються близько 1300 дітей. Найбільша школа у Немишлянськомі районі була побудована 1978 року. За останні кілька років за кошти міського бюджету в гімназії реконструювали і утеплили фасад, зробили новий актовий зал, встановили автоматизовану протипожежну сигналізацію.

Крім того, за словами директора, в кабінетах фізики та математики встановили два нових мультимедійних комплекси.

«Наші діти - талановиті, беруть участь у різних предметних конкурсах та олімпіадах. Тому дуже важливо їх підтримувати й розвивати їхні здібності», - зазначила Наталья Шкурапет.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини