В адміністрації Холодногірського району представили нового керівника
04 січня 2021 18:00 Місто
В адміністрації Холодногірського району представили нового керівника Представлення виконуючої обов'язки голови Адміністрації Холодногірського району Інни Уварової відбулося сьогодні, 4 січня, в адміністрації району.

Відповідне розпорядження про призначення підписав секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. Він зазначив, що до цього Інна Уварова обіймала посаду заступника голови адміністрації району, і цей досвід повинен допомогти їй зробити Холодногірський район одним з кращих у Харкові.

«У вас сьогодні є можливість підняти район на новий рівень. Перш за все це стосується житлово-комунального господарства, надання комунальних послуг, облаштування прибудинкових територій, розвитку медицини, транспортної інфраструктури. Всі ті життєво важливі теми, які хвилюють жителів, повинні бути підняті на новий рівень. Я дуже сподіваюся, що ви уважно будете ставитися до вимог, які харків'яни пред'являють міській владі», - підкреслив Ігор Терехов.

У свою чергу Інна Уварова подякувала за надану довіру і зазначила, що в своїй роботі обов'язково буде враховувати побажання жителів району, які надходять в адміністрацію під час особистих зустрічей і на гарячу лінію.

«Звернення громадян в першу чергу стосувалися покращення житлово-комунальних умов і розвитку інфраструктури. Ми повинні зробити так, щоб в кожному дворі жителям було комфортно, тому одним із головних завдань є розвиток внутрішньоквартальних доріг. Крім того, кожен мікрорайон має свою специфіку, пріоритети різні. Наприклад, у приватному секторі пріоритетом є дорога, а для жителів висотних будинків - ремонт під'їздів та вхідних груп. Звичайно ж, будемо приділяти увагу і соціальним питанням - допомозі соціально незахищеним групам населення, розвитку матеріально-технічної бази навчальних закладів. Торік у зв'язку з дистанційним навчанням школи у нас були поповнені комп'ютерною технікою. Цього року ми обов'язково продовжимо цей напрямок», - розповіла Інна Уварова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини