Валерій Лютий призначений радником міського голови
24 січня 2013 16:54
Валерій Лютий призначений радником міського голови Колишній заступник начальника Головного управління МВС України в Харківській області - начальник міліції громадської безпеки Валерій Лютий призначений радником Харківського міського голови з питань транспорту.

Про це сьогодні, 24 січня, повідомив директор Департаменту транспорту Сергій Дульфан, який представив нового радника членам постійної депутатської комісії Харківської міської ради з питань транспорту, зв'язку та екології.
 
Сергій Дульфан зазначив, що Валерій Лютий працює на посаді штатного радника міського голови вже близько тижня. Він курирує питання безпеки та правові аспекти у сфері транспорту.
 
Довідка. Валерій Лютий народився 1961 року в Харкові. Закінчив Харківський автомобільно-дорожній інститут та Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого. З березня 2008 року Валерій Лютий керував управлінням з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи Харківської облдержадміністрації. Був призначений заступником начальника обласного управління міліції - начальником міліції громадської безпеки у серпні 2008 року. 23 березня 2010 звільнився за власним бажанням з органів внутрішніх справ у зв'язку з виходом на пенсію.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини