Визначився переможець «Битви корпорацій» у стритболі
24 листопада 2020 10:17 Спорт
Визначився переможець «Битви корпорацій» у стритболі Команда «Creator IQ» стала переможцем етапу зі стрітболу спортивного корпоративного турніру «Битва корпорацій».

У змаганнях зі стріболу взяли участь 16 компаній Харкова. У раунді плей-офф грали команди «Creator IQ», «Whitebit», «Zotti», «Нова Пошта», «Іпріс-Профіль» і «Крон».

У півфіналі з рахунком 12:7 команда «Creator IQ» виграла у спортсменів із «Zotti», а представники компанії «Нова Пошта» з рахунком 10:9 обіграли суперників з «Whitebit». У фінальних змаганнях «Creator IQ» з рахунком 8:7 переміг «Нову Пошту», а бронзовим призером стала команда «Zotti», яка виграла у суперників з «Whitebit» з рахунком 11:9.

Організатори зазначили, що змагання проводилися з урахуванням карантинних обмежень: час матчів було розподілено так, щоб команди якомога рідше перетиналися на майданчику.

Довідка. Міський турнір «Битва корпорацій» традиційно складається з двох кубків: Осіннього і Весняного. Змагання проходять протягом 10 місяців і складаються з 10 видів спорту: картинг, міні-футбол, стрітбол, настільний теніс, інтелектуальна гра «Med head», боулінг, бадмінтон, спортивний покер або дартс, лазертаг та пляжний волейбол.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини