З 1 березня БТІ працюватиме за новою адресою
23 лютого 2016 11:43 Суспільство
З 1 березня БТІ працюватиме за новою адресою Фронт-офіс КП «Харківське бюро технічної інвентаризації» з 1 березня розміщуватиметься в Центрі надання адміністративних послуг Жовтневого району (Адміністрація Жовтневого району, вул. Полтавський Шлях, 11).

Про це сьогодні, 23 лютого, повідомив директор Департаменту державної реєстрації Олег Дробот.

Як зазначив директор департаменту, цей центр адмінпослуг зручний для заявників своїм розташуванням - він знаходиться в кількох хвилинах ходьби від пл. Павлівської, крім того, центр має в своєму розпорядженні просторі кабінети для зручного прийому громадян.

За словами Олега Дробота, співробітники БТІ вестимуть прийом і видачу документів, а також проводитимуть консультації. «Якщо заявник раніше подав документи в БТІ на пл. Павлівській, 4, то за їх отриманням необхідно буде звертатися за новою адресою», - повідомив Олег Дробот.

Зазначимо, що БТІ працюватиме щодня з 9:00 до 17:00 (у п'ятницю - до 16:00), перерва - з 13:00 до 14:00, вихідні - субота і неділя.

Нагадаємо, що необхідність у тимчасовому перенесенні БТІ виникла в зв'язку з проведенням реконструкції пл. Павлівської та ремонтних робіт в будівлі, де знаходиться підприємство. Після реконструкції в Харківському міському бюро технічної інвентаризації планують відкрити ще один центр надання адміністративних послуг та центр з нерухомості.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини