Житлові будинки Ленінського та Жовтневого районів готові до опалювального сезону
10 вересня 2014 14:27 Місто
Житлові будинки Ленінського та Жовтневого районів готові до опалювального сезону Внутрішньобудинкові системи в житлових будинках Ленінського та Жовтневого районів комплексно підготовлені до початку нового опалювального сезону. Про це сьогодні, 10 вересня, повідомили на засіданнях районних штабів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період. 

 

 

В районах повністю підготували до зими внутрішньобудинкові системи понад 2 тис. житлових будинків, всіх 47 проблемних будинків, де спостерігалися кратні (три і більше разів) відключення води і тепла, а також 36 житлових будинків, в яких розташовані об'єкти соціальної сфери. 

 

 

Крім того, в ході підготовки до опалювального сезону в Ленінському районі відремонтували 25 покрівель, в Жовтневому - 34. На покрівлях будинків по вул. Скорохода, 1 та вул. Котлова, 38 в Ленінському районі вже завершено капітальний ремонт, покрівлі будинків по вул. Власенка, 9, Комсомольському шосе, 83-б та Комсомольському шосе, 57 у Жовтневому - ще ремонтують.

 

 

Як повідомив перший заступник Харківського міського голови Андрій Парамонов, у Ленінському і Жовтневому районах дуже багато ветхих будівель, внутрішньобудинкові системи яких знаходяться в поганому стані. Тому, підкреслив він, всі зусилля комунальних служб направили на їх підготовку до зими.

 

 

Крім того, зазначив Андрій Парамонов, особливу увагу в місті приділили підготовці ТЕЦ-5 і насосної станції №26. «Ленінський та Жовтневий райони отримують тепло від ТЕЦ-5, і ми спільно з комунальними підприємствами зробили все від нас залежне, щоб підготувати теплоцентраль до роботи. Далі все залежить від вищестоящіх організацій. Також ми направили зусилля на організацію роботи насосної станції №26, яка забезпечує водою Ленінський та Жовтневий райони, щоб вона безперебійно працювала не тільки взимку, але й весь інший час», - зазначив Андрій Парамонов.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини