Харків та Мінськ підписали договір про співробітництво
03 жовтня 2019 18:04 Міжнародне співробітництво
Харків та Мінськ підписали договір про співробітництво Другий форум регіонів України та Білорусі за участі Президентів двох держав проходить 3-4 жовтня у Житомирі.

Сьогодні був підписаний договір про співпрацю між Харковом та Мінськом. З боку  Харкова документ підписав секретар Харківської міської ради Олександр Новак, з боку Мінська - голова Мінського міського виконавчого комітету Анатолій Сивак. Тепер у Харкова - 34 іноземних міста-партнери в 23 країнах.

Під час зустрічі сторони обговорили перспективи співробітництва та подальші плани реалізації спільних заходів. Анатолію Сиваку передали запрошення від Харківського міського голови Геннадія Кернеса відвідати Харків для зміцнення контактів і розвитку співробітництва.

Також у рамках форуму проходять еко-форум, круглий стіл та виставка сучасних технологій. Майданчиками для цих подій стали вищі навчальні заклади Житомирської області.

На форумі обговорюються такі напрямки, як органічне землеробство, екологічні проблеми річок, радіоактивне забруднення, санітарний стан соснових лісів, екологічна освіта та виховання учнів, застосування космічних систем дистанційного зондування Землі.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини