На станціях «Університет», «Спортивна» та «Завод імені Малишева» запрацює оплата банківською картою
19 листопада 2020 11:31 Інфраструктура
На станціях «Університет», «Спортивна» та «Завод імені Малишева» запрацює оплата банківською картою Турнікети для безконтактної оплати проїзду в Харківському метрополітені запрацюють завтра, 20 листопада, на станціях метро «Університет», «Спортивна» та «Завод імені Малишева».

Як повідомили у Департаменті цифрової трансформації, апарати для оплати проїзду банківською картою будуть встановлені у вестибюлі №1 на станції метро «Університет», у вестибюлі №1 на станції «Спортивна» і у вестибюлі №2 на станції метро «Завод імені Малишева».

Зазначимо, що система оплати проїзду у Харківському метрополітені банківськими картами почала працювати у вересні. Турнікети для безконтактної оплати проїзду вже є на станціях метро «Держпром», «Метробудівників», «Архітектора Бекетова», «23 Серпня» та «Ботанічний сад». Протягом чотирьох місяців планується встановити по одному такому апарату на всіх станціях.

Нагадаємо, що оплата проїзду банківськими картами впроваджена у рамках розширення системи «E-ticket». Проєкт реалізується Харківською міською радою спільно з компанією «VISA», компанією-інвестором «Платіжний центр» та АТ «Ощадбанк», який обслуговує банківські транзакції. При цьому кошти з міського бюджету не виділялися.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини