Низка установ міста отримала пільгу на землю
25 грудня 2013 11:27
Низка установ міста отримала пільгу на землю Низці комунальних установ і одному приватному вишу нададуть у 2014 році пільгу щодо сплати земельного податку.

Таке рішення ухвалили сьогодні, 25 грудня, на сесії Харківської міської ради.

Пільга надається у розмірі 99% суми, що надходить до бюджету міста Харкова.

Так, пільгу у розмірі 34,7 тис. грн на часткове покриття вартості навчання дітей пільгових категорії надали Харківському гуманітарному університету «Народна українська академія».

751 тис. грн отримало КП «Харківський палац спорту». Загальна площа земельних ділянок комунального підприємства становить більше 10 га. На цій землі знаходяться ККЗ «Україна», Палац дитячої та юнацької творчості по пр. Тракторобудівників, футбольне поле училища фізичної культури №1, хокейна школа і сам Палац спорту, який займає близько 3 га. Виручені кошти спрямують на капітальний та поточний ремонти будівель, а також на розрахунки за спожиті комунальні послуги.

93,8 тис. грн пільги отримає КП «Міський архів», 3,376 млн грн - КП «Харківський міський центр нерухомості», 61,7 тис. грн - ДП «Льодові арени».

Крім того, пільгу на землю в розмірі 267,8 тис. грн на розвиток поточної діяльності отримали 229 будинків ЖК, ЖБК та ОСББ.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини