У Харкові відремонтували трамваї для Євпаторії
20 січня 2012 16:27
У Харкові відремонтували трамваї для Євпаторії На Харківському вагоноремонтному заводі відремонтували шість трамвайних вагонів для КП «Трамвайне управління ім. П'ятецького» міста Євпаторія.

Про це повідомила газета «Урядовий кур'єр».
У трамваях капітально відремонтували вагонні візки, кузова та салони, установили сучасне електрообладнання і світлові табло, що показують маршрут руху і номер трамвая. У салонах замінили сидіння, на вікнах - гумові прокладки. Крім того, у вагонах установили монітори, на яких пасажири можуть переглядати інформаційні ролики.
8 млн грн на ремонт трамваїв було виділено із держбюджету відповідно до програми «Крим - перлина України». Як повідомляє «Урядовий кур'єр», цього року харків'яни для Євпаторії відремонтують ще дев'ять вагонів, а також проведуть капремонт контактних мереж і трамвайних колій.
Три трамвайних вагони КП «Трамвайне управління ім. П'ятецького» відправили на капітальний ремонт до Харкова у вересні 2011 року. Раніше Міністерство житлово-комунального господарства Криму уклало договір на закупівлю послуг з технічного обслуговування, ремонту й відновлення трамвайних вагонів чехословацького виробництва 1988-89 років випуску. Відзначимо, що Євпаторія - єдине кримське місто, де є трамваї.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини