Укртрансінспекція штрафує водіїв автобусів за відмову перевозити пільговиків
26 вересня 2013 15:14
Укртрансінспекція штрафує водіїв автобусів за відмову перевозити пільговиків Укртрансінспекція отримала право притягувати до адмінвідповідальності тих водіїв, які відмовляються перевозити громадян пільгових категорій.

Про це сьогодні, 26 вересня, у прес-центрі Харківської міської ради повідомив начальник управління Укртрансінспекції в Харківській області Євген Федорчук.

Начальник управління підкреслив, що раніше притягнути до відповідальності можна було тільки керівництво фірми-перевізника, тепер же штраф у розмірі 170 грн можна виписати і водієві, який відмовив пільговику.

Євген Федорчук зазначив, що за дев'ять місяців 2013 року представники Укртрансінспекції отримали 84 скарги від громадян і склали 61 акт про порушення правил проїзду пільговиків на загальну суму понад 10 тис. грн. З них на водіїв лише за два останні місяці складено сім протоколів на суму майже 2 тис. грн.

Начальник управління Укртрансінспекції в Харківській області звернувся до населення з проханням не залишати без уваги випадки відмови водіїв перевозити пільговиків. Він підкреслив, що про всі факти порушення законодавства у сфері пасажирських перевезень можна повідомляти за телефонами: 705-67-50, 050-300-85-60.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини